Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden

Center for Kommunikation og VelfærdsteknologipilAfdelingerpilCenter for Kommunikation og Velfærdsteknologi, Odense

Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi, Odense

Nyheder


CKV ønsker en god sommer til alle borgere såvel som samarbejdspartnere
28. juni 2021
CKV arbejder for borgere og kommuner - og vi er klar med rådgivning på alle fagområder hele sommeren
Høre er klar til sommeren!
28. juni 2021
I høreafdelingen på CKV er vi klar til at tage imod din henvendelse hele sommeren. Så tøv ikke med at slå på tråden, hvis der er noget der driller.
Personalet på CKV er glade
28. juni 2021
Coronarestriktionerne er under afvikling, og det betyder, at vi nu kan tilbyde holdundervisning til f.eks. borgere der stammer, borgere med Parkinson og borgere med følger efter apopleksi
Syn - hjerneskade på CKV
28. juni 2021
Tillykke til optiker Jesper Nielsen som netop er færdiguddannet som neurooptometrist og velkommen til Ryan Lauridsen som tiltræder pr. 1. juli 2021
CKVs tilbud til borgere med senfølger efter en hjernerystelse er nu en Lovende Praksis
28. juni 2021
Commotio-teamet på CKV har været gennem en Lovende Praksis proces, hvilket kvalificerer tilgangen til borgere med senfølger efter hjernerystelse.
Logopædisk indsats på Odense Universitets Hospital (OUH)
28. juni 2021
På OUH sidder to logopæder, hvis opgave bl.a. består i at tilbyde en logopædisk udredning til de patienter, der har fået kommunikationsvanskeligheder efter en senhjerneskade.
E-sport for alle - hold 2 åbner for deltagere 11. juni
9. juni 2021
Vi er nu klar til næste hold i e-sport for alle, hvor vi i samarbejde med Veluxfonden og Odense E-sport forsker i e-sport som værktøj for børn og unge med hjælpemiddelkrævende håndfunktion.
Oticon fortsætter som batterileverandør
9. juni 2021
Amgros, der forhandler både høreapparat- og batteri-kontrakter i Danmark, har indgået en ny 4-årig aftale med Oticon om at levere batterier og slanger til alle høreapparatbrugere
Online fyraftensmøde for alle med høreudfordringer i den erhvervsaktive alder
12. maj 2021
Udvalget for erhvervsaktive med høretab (et udvalg under Høreforeningen), Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi og Castberggård Job- og Udviklingscenter inviterede tirsdag d. 11. maj til et online fyraftensmøde med oplæg og dialog om at mestre sine høreudfordringer på arbejdsmarkedet.
Åbent hus i CKV Mobilitet og IKT d. 1 torsdag i måneden
12. maj 2021
Den første torsdag hver måned afholder CKV Mobilitet og IKT åbent hus fra kl. 12.30 til 15.00, hvor du kan komme og se udvalget af hjælpemidler.
Dansk informationsmateriale om tinnitus, der henvender sig til børn og unge
12. maj 2021
Børn og unge kan sagtens have tinnitus. Nu er der udgivet et dansk materiale, som giver en alderssvarende forklaring på, hvad tinnitus er, hvordan den opleves og hvad man kan gøre.
Virtuel pårørendegruppe
12. maj 2021
Grundet Covid-19 er meget undervisning, for en periode, blevet omlagt til virtuel undervisning. Med succes har taleafdelingen omlagt blandt andet pårørendegrupper til virtuel undervisning.
Ledig stilling i CKV synsrådgivningen
19. april 2021
Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi, Synsrådgivningen søger en neurooptometrist eller specialoptiker.
E-sport er for alle - vil du spille med?
7. april 2021
Vi starter et fantastisk projekt op med Odense E-sport, hvor vi arbejder med e-sport for børn og unge, der af fysiske årsager ikke kan spille computer eller konsolspil
Brug Min Sundhed appen med skærmlæser
7. april 2021
CKV tilbyder nu undervisning i brugen af Min Sundhed appen samt kommunikationsplatforme såsom Zoom, Microsoft Teams, Google meet, Cisco Webex mv. for borgere, der bruger skærmlæsere
CKV har også folk på sygehusene
31. marts 2021
I vores senhjerneskade-team i CKV´s taleafdeling har vi dagligt flere logopæder tilstede på hverdage. Vores målgruppe er patienter med behov for logopædisk bistand (udredning, vejledning, undervisning mm.)
CKV vil beskrive ydelserne til hjernerystelsesområdet Lovende Praksis
8. marts 2021
Det er af stor betydning for borgerne, at de tilbud der er rettet mod dem er velbeskrevne, virker og at der er effekt af tilbuddet. CKV går nu ind i en fase, hvor vi søger at måle effekt og få lavet en praksis, hvor der er mulighed for at evaluere og udbygge på tilbuddet.
Verdenshøredagen blev fejret på tv og videomøde. CKV var med!
8. marts 2021
Pga. Corona-pandemien fik Verdenshøredagen opmærksomhed i tv og på videomøde. Høreforeningen fik lanceret en ny video med CKV Høres medarbejder som stjerne!
Hjertelig velkommen til vores nye medarbejder Henriette Wahlstrøm
8. marts 2021
1. marts bød vi velkommen til Henriette Wahlstrøm, som skal varetage dysfasi- og stammeområdet. Vi er overbeviste om, at Henriette er den helt rigtige til at varetage denne børneopgave.
CKV holder oplæg om energiforvaltning i Hjernerystelsesforeningen
8. marts 2021
Ragnhild Engen, som arbejder med borgere der har senfølger af f.eks. hjernerystelse eller Covid-19, holder et webinar i regi af Hjernerystelsesforeningen Fyn.

Senest opdateret den 08-07-2021
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring