Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Nyt fra Legeteket

Har du et barn med uro om dagen eller søvnudfordringer om natten? I Legeteket kan du afprøve dyner, veste og puder fra PROTAC, Wellness Nordic, ZiboCare og Spektrum Shop. Vi har også flere af de sanseintegrerende dyr, puder og skøder fra Oliz. Materialerne fra Oliz kommer i et lækkert, let vaskbart materiale, og er alle i et børnevenligt, sjovt design.

Vi har også de nyeste materialer, der anvendes i forhold til social mestring, kognition og sprog. Du kan bl.a. afprøve snakkekort, som med fine tegninger fanger de fleste børn og voksne. Bøger som fx ”Snak om det…med alle børn” tager vigtige temaer op, der ellers kan være svære at få taget hul på.

Dit barns motoriske udvikling er vigtig. Med flere af vores nye materialer, kan man understøtte og fremme motorikken. I Legeteket, som består af en meget stor samling, der bygger på over 30 års erfaring, er der materialer, som støtter op om både fin- og grovmotorikken.

Alle materialer kan lånes i en aftalt periode. Book en tid, orienter dig om de mange muligheder, og få de materialer med dig hjem, som er med til at gøre en forskel!

 

Legeteket har åbent alle hverdage. Mandag fra 9.30 til 19.00, de øvrige dage fra 8.30 til 15.00. Ring på 9944 3460 eller skriv til e-mail Pipper.holler@rsyd.dk.

 


Senest opdateret den 14-09-2021
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring